Sportvoeding voor wielrenners

Koersend door het landschap of in strijd met een berg: tijdens het wielrennen is de juiste voeding essentieel voor de beste prestaties. En ook voor je eigen plezier natuurlijk, want op de fiets zitten zonder de juiste voeding in je lijf is alles behalve een pretje en kan bovendien makkelijk voorkomen worden. Bij Onlinesportvoeding vinden we het belangrijk dat iedere sporter zich het beste voor zijn eigen sport voorbereid. Dit kan makkelijk gedaan worden door het aanbieden van de juiste producten. Ook is het natuurlijk belangrijk om op de beste consumptie momenten te focussen voor optimale werking en gemak.

Voor, tijdens en na het fietsen

Voor, tijdens en na je training, tocht of wedstrijd is het belangrijk om goed te eten. Voordat je op de fiets stapt kun je bijvoorbeeld alvast je vocht op peil brengen met een isotone sportdrank voor het wielrennen. Tijdens het fietsen is het aan te raden altijd snelle energie in de vorm van een reep of gel paraat te hebben. En na het wielrennen herstel je je spieren extra snel dankzij een herstelshake of reep boordevol eiwitten.

Bekijk alle producten

Onze top 3

Voor iedere wielrenner.

 1. Rating:
  0%
  Maxim Energiereep
  € 2,19

Samengesteld voor jou

Om goed te blijven presteren tijdens het wielrennen heb je veel verschillende middelen nodig. Het is daarom soms ook lastig de juiste sportvoeding voor wielrenners te vinden. Want wat eten wielrenners voor de wedstrijd, wat neem je tijdens het wielrennen en wat eet je als wielrenner na de wedstrijd. Om hierbij te helpen hebben we van Onlinesportvoeding wielren pakketten met grote zorg samengesteld. In deze pakketten vindt je combinaties van energie gerelateerde producten samen met herstel producten om zo jezelf op een zo’n wijd mogelijk gebied te ondersteunen.

Bekijk alle combi pakketten

combipakketten voor wielrenners

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maak het jezelf makkelijk

Tijdens het wielrennen is het handig om al je middelen zo dicht mogelijk bij je te hebben. Daarom hebben we een selectie accessoires samengesteld om jou te helpen zo makkelijk mogelijk de verschillende soorten sportvoeding onderweg te gebruiken. Ontzettend handig om tijdens wedstrijden of intense trainingen zonder veel tijdverlies toch nog je energiereserves aan te vullen.

Bekijk alle accessoires

Accessoires

Best handig.

 1. Rating:
  0%
  Maxim Shaker - 700 ml
  € 8,99
 2. Rating:
  0%
  Maxim Blauwe Bidon - 750 ml
  € 4,59

Wielrennen

Koersend door het landschap of in strijd met een berg: Tijdens het wielrennen is de juiste voeding essentieel voor de beste prestaties. En ook voor je eigen plezier natuurlijk, want op de fiets zitten zonder de juiste voeding in je lijf is alles behalve een pretje en kan bovendien makkelijk voorkomen worden. Bij Onlinesportvoeding vinden we het belangrijk dat iedere sporter zich het beste voor zijn eigen sport voorbereidt. Dit kan makkelijk gedaan worden door het aanbieden van de juiste producten. Ook is het natuurlijk belangrijk om op de beste inname momenten te focussen.

Voor, tijdens en na je training, tocht of wedstrijd is het belangrijk goed te eten. Voordat je op de fiets stapt, kun je bijvoorbeeld alvast je vocht op peil brengen met bijvoorbeeld een isotone sportdrank voor het wielrennen. Tijdens het fietsen is het aan te raden altijd snelle energie in de vorm van een reep of gel paraat te hebben. En na het wielrenen herstel je je spieren extra snel dankzij een herstelshake of reep boordevol eiwitten.

 TOP 5 INLADEN

Om goed te blijven presteren tijdens het wielrennen heb je veel verschillende middelen nodig. Het is daarom soms ook lastig de juiste sportvoeding voor wielrenners te vinden. Want wat eten wielrenners voor de wedstrijd, wat voor eten tijdens het wielrennen en wat eet je als wielrenner na de wedstrijd. Om hierbij te helpen hebben we van Onlinesportvoeding wielrenner pakketten met grote zorg samengesteld. In deze pakketten vindt je combinaties van energie gerelateerde producten samen met herstel producten om zo jezelf op een zo’n wijd mogelijk gebied te ondersteunen. 

COMBI EN CAT

Tijdens het wielrennen is het handig om al je middelen zo dicht mogelijk bij je te hebben. Hier hebben we een selectie accessoires voor gemaakt om jou te helpen zo makkelijk mogelijk de verschillende voedingsproducten onderweg te gebruiken. Ontzettend handig om tijdens wedstrijden of een intense training zonder veel tijd verlies toch nog je energiereserves aan te vullen.