Sportvoeding voor triatleten

Tijdens een triatlon en de training daar naar toe vraag je ontzettend veel van je lichaam. Je zult elke dag keihard bezig zijn en tijdens de wedstrijd zelf push je jezelf steeds verder door om vermoeidheid te voorkomen. Om er voor te zorgen dat je als triatleet al jouw doelen haalt en jezelf steeds verder pusht, is het verstandig om speciaal ontwikkelde triatlon sportvoeding te gebruiken.

Voor, tijdens en na het sporten

Naast het hebben van het juiste voedingsschema voor de triatleet is het van groot belang om vlak voor, tijdens en na het sporten de juiste triatlon sportvoeding te gebruiken. Dit is omdat de zware en intensieve combinatie van sporten en inspanningen een ware uitputtingsslag is voor je lichaam. Om de kans op blessures en vermoeidheid tijdens en na de triathlon training zo klein mogelijk te maken hebben we een speciale top 3 opgezet om je bij te staan zo goed mogelijk te presteren tijdens je training, voorbereidingen en wedstrijd zelf.

Bekijk alle producten

Onze top 3

Voor iedere triatleet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Samengesteld voor jou

Natuurlijk wil je als triatleet de juiste sportvoeding bij elkaar gebruiken. Daarom hebben we speciaal voor triatlon lopers combideals gemaakt om zo alles uit je training en de wedstrijd zelf te halen. Je krijgt bijvoorbeeld een carbo booster om zoveel mogelijk koolhydraten binnen te krijgen. Daarnaast hebben we speciale triatlon gels die je zowel genoeg proteïnes geven als wel als energieboosts. Neem een kijkje bij onze combi pakketten en vind het perfecte triathlon pakket voor jou.

Bekijk alle combi pakketten

combipakketten voor het triathlon

 1. Rating:
  0%
  Maxim Whey Proteïne
  € 25,75
 2. Rating:
  0%
  Maxim Sportdrank
  € 14,95
 3. Rating:
  0%
  Maxim Energiegel
  € 1,74

Maak het jezelf makkelijk

Wil je graag zelf je eigen producten samen stellen? Neem dan een kijkje in de uithoudingsvermogen en maximaal kracht categorieën. Hier vindt je alle producten die je zullen helpen om je triatlon trainingen of wedstrijden met vernieuwde energie en verbeterde kracht door te komen.

Wat extra's

Kan nooit kwaad.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Triathlon

Tijdens het lopen van een triatlon en de training daarnaar toe vraag je ontzettend veel van je lichaam. Je zult elke dag keihard bezig zijn en tijdens de wedstrijd zelf push je jezelf steeds verder door om vermoeidheid te voorkomen. Om er voor te zorgen dat je als triatlon loper al jouw doelen haalt en jezelf steeds verder pusht, is het verstandig om speciaal ontwikkelde triatlon sportvoeding te gebruiken.

Naast het hebben van het juiste voedingsschema voor de triatleet is het belangrijk om vlak voor, tijdens en na het sporten de juiste triatlon sportvoeding te gebruiken. Dit komt omdat de zware en extensieve combinatie van sporten en inspanningen een uitputtingsslag zijn voor je lichaam. Om de kans op blessures en vermoeidheid tijdens en na de triatlon training zo klein mogelijk te maken, hebben we een speciale top 5 opgezet om je bij te staan zo goed mogelijk te presteren tijdens je training, voorbereidingen en wedstrijd zelf.

BLOCK INLADEN MET TOP 5 PRODUCTEN
Natuurlijk wil je als triatleet de juiste sportvoeding producten bij elkaar gebruiken. Daarom hebben we speciaal voor triatlon lopers combideals gemaakt om zo alles uit je training en de wedstrijd te halen. Je krijgt bijvoorbeeld een carbo booster om zoveel mogelijk koolhydraten binnen te krijgen. Daarnaast hebben we speciale triatlon gels die je zowel genoeg proteïnes geven als wel als energieboosts. Neem een kijkje bij onze combi pakketten en vindt het perfecte triatlon pakket voor jou.

Wil je graag zelf je eigen producten samen stellen? Neem dan een kijkje in de uithoudingsvermogen en maximaal kracht categorieën. Hier vindt je alle producten die je zullen helpen om je triatlon trainingen of wedstrijden met vernieuwde energie en verbeterde kracht door te komen.

CATEGORIE en COMBI INLADEN