Sportvoeding voor schaatsers

Tijdens het schaatsen ben je constant actief bezig. Zowel mentaal als fysiek vraag je veel van je lichaam om met de juiste snelheid op het ijs te blijven staan. Hierdoor zal na een intense training of gedurende een lange wedstrijd zeer snel vermoeidheid ontstaan. Om dit te voorkomen heeft Onlinesportvoeding producten speciaal voor de schaatser klaar staan om zodoende genoeg energie voor elke training en wedstrijd te hebben.

Voor, tijdens en na het schaatsen

Voor elke schaatser is het belangrijk om in vorm te blijven. Dit doe je zowel op het ijs maar ook buiten de baan. Om ervoor te zorgen dat je tijdens deze periodes van training energiek en gezond blijft hebben we een top 3 gemaakt van producten die jou in vorm blijven houden. Deze producten zijn belangrijk om voor, tijdens en na de trainingen te gebruiken zodat je lichaam in topvorm blijft en iedere ijsbaan aan kan.

Bekijk alle producten

Onze top 3

Voor iedere schaatser.

 1. Rating:
  0%
  Maxim 40% Proteïne Reep
  € 2,99
 2. Rating:
  0%
  Maxim Carbo Loader
  € 13,75

Samengesteld voor jou

Naast onze top 3 sportvoeding voor schaatsers is het ook handig om een pakket te krijgen die het best bij jou trainingsmethodes passen. Wil je meer energie? Meer kracht in je benen? Of juist voldoende gehydrateerd blijven? De keuze is helemaal aan jou met één van onze samengestelde schaatser combi pakketten.

Bekijk alle combi pakketten

combipakketten voor schaatsers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maak het jezelf makkelijk

Blijf op de been met handige accessoires samengesteld van Onlinesportvoeding. Zo koop je bijvoorbeeld bidons die makkelijk te gebruiken en vast te houden zijn zodat je zonder te veel moeite en stop momenten toch nog alle sportvoeding kan binnen krijgen die je nodig hebt.

Bekijk alle accessoires

Accessoires

Best handig.