Runner's World proefpakket

  • Speciaal pakket voor hardlopers
  • Energie verrijkend
  • Draagt bij aan het herstelproces
€ 14,95

Niet op voorraad

SKU
Runner's World proefpakket

Iedere hardloper zal het wel eens mee gemaakt hebben. Je bent actief bezig, het rennen gaat goed en je hebt de vaart er flink in. Maar dan bijna vanuit het niets treed er vermoeidheid op. Dit is natuurlijk funest voor je resultaten. Om dit te voorkomen en toch goed te blijven presteren is het aan te raden de juiste sportvoeding te nemen. Zo zal je altijd vol energie tijdens het rennen zitten. Maar ook zorgt sportvoeding voor een sneller herstel van het lichaam na de training.

Sportvoeding voor de hardloper

In dit pakket speciaal gemaakt voor hardlopers zitten veel verschillende soorten sportvoeding. Zo vind je bijvoorbeeld verschillende energiegels die jou bijstaan om met volle energie weer door te gaan. Maar ook zitten in dit pakket sportdranken die je helpen goed gehydrateerd te blijven. Omdat het belangrijk is om ook na de training goed voor je lichaam te zorgen zijn er twee herstelrepen aan dit pakket toegevoegd.

Energiegels

Energiegels zitten boordevol koolhydraten die snel door het lichaam worden opgenomen. Hierdoor zal je na inname een vrijwel directe energieboost krijgen waardoor je weer met volle kracht verder rent. Omdat de gels ook nog eens een lange werking hebben zal je lichaam voorzien zijn van een constante energietoevoer.

Sportdranken

Tijdens het hardlopen is het belangrijk gehydrateerd te blijven. De speciale sportdranken in dit pakket staan hier aan bij. Dankzij de verschillende eloktrolyten in deze dranken wordt je lichaam voorzien van de juiste voedingsstoffen zodat het langer duurt voordat je lichaamsreserves uitgeput raken.

Herstelrepen

Voor iedere sporter is het belangrijk om na de training aan een goed herstel te denken. Zonder het juiste herstel wordt de kans op blessures namelijk vergroot. De herstelrepen in dit pakket zitten vol met eiwitten die een goede ondersteuning aan de spieren leveren. Dankzij de goede werking van de eiwitten wordt niet alleen de opgebouwde spiermassa beter behouden, maar ook zullen je spieren spoedig herstellen zodat je lichaam weer sneller een nieuwe training aan kan.

Meer informatie
Smaak Nee
Inhoud Nee
Sportmoment Nee
Ingredienten Nee
Ingrediënten tabblad Nee
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Runner's World proefpakket