Retourneren

Mogelijk wil je jouw bestelling na ontvangst retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na de ontvangst. Je dient artikelen altijd compleet, onbeschadigd en ongeopend (in het geval van voeding) terug te sturen. Dit laatste in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne. Bij het retourneren zijn de verzendkosten voor jou, tenzij een product teruggestuurd wordt door een fout van ons.

Als je besluit je bestelling of een deel hiervan te retourneren dan verzoeken we je het herroepingsformulier te downloaden. Vul het formulier in, print het uit en voeg het bij je retourzending. Retourneren kan uiteraard zonder opgaaf van reden. Desondanks is het voor ons altijd goed om te weten waarom een artikel geretourneerd wordt.

Retouradres
Radiant Health B.V.
Stettinweg 22
9723 HD Groningen

Restitutiebedrag

Zodra wij een retourzending binnen krijgen, kijken we direct of het artikel aan de retoureisen voldoet. Naar aanleiding van de staat van het teruggestuurde product, wordt bepaald welk bedrag aan de koper wordt terugbetaald. Is de retourzending compleet, onbeschadigd en in het geval van voeding (supplementen) ongeopend? Dan krijg je het volledig bedrag terug dat op de factuur staat.

Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij ons arriveren, dan is de koper als afzender van het pakket aansprakelijk. Zorg er daarom altijd voor dat het pakket met Handtekening voor Ontvangst (HVA) retour komt. Dit voorkomt onnodige en vervelende discussies tussen ons, PostNL (of een andere pakketservice) en jou.