OTE Carbo Booster

1000 gram
  • Geeft een enorme energie afgifte
  • Rijk aan koolhydraten
  • Voor langdurige inspanningen
€ 24,99
Op voorraad
SKU
con-OTE 0020

OTE Carbo Booster is een energiepoeder met een neutrale smaak. Het wordt gebruikt om op een simpele manier het koolhydraatgehalte van je energy of recovery drink een 'boost' te geven. OTE Carbo Booster is geschikt voor langdurige, intense work-outs. De smaakloze poeder is tevens gluten-vrij, valt niet zwaar op de maag en zorgt voor snelle energie.

Helpt duursporters

Vooral voor duursporters die lange periodes achter elkaar ontzettend zware inspanningen verrichten is energie ontzettend belangrijk. Omdat je tijdens een trainging of een wedstrijd niet veel tijd hebt om je verloren energie reserves weer aan te vullen is het belangrijk om van te voren al genoeg energie binnen te krijgen. Dankzij de speciale werking van de OTE Carbo Booster wordt dit doel makkelijker behaald.

Voorbereiding op de training

De OTE Carbo Booster is bedoeld om een extra grote hoeveelheid koolhydraten binnen te krijgen om zo met meer energie de zwaarste inspanningen aan te gaan. Daarom is het verstandig om op een rustig moment voor de wedstrijd de drank alvast in te nemen. Daarnaast kan de drank vanwege de neutrale smaak gemengd worden met één van de andere OTE sportdranken om zo een nog hogere energie inname te krijgen.

Optimale prestatie

Vanwege de vele koolhydraten in de carbo booster voel je je energieker, krachtiger en zal je het vermoeidheidsgevoel langer kunnen uitstellen. Vanwege deze redenen zijn Carbo Loaders ideaal voor duursporters die weinig en maar korte interval momenten hebben. Dankzij deze drank blijf je gehydrateerd en een langere constante energietoevoer door je lichaam voelen.

Boordevol koolhydraten

Per 100 gram Carbo Loader zitten er maar liefst 390 koolhydraten. Deze koolhydraten helpen de sporter om tijdens zelfs de meest intense momenten een constante energietoevoer in het lichaam te krijgen op de plekken waar het nodig is.

Hoe te gebruiken

Voor de beste resultaten gebruik je de Carbo Loader een dag van te voren. Deze kan je mengen met water, sportdrank, energiedrank of door je maaltijd mengen om zo extra veel koolhydraten binnen te krijgen. De dag van de wedstrijd of training is het verstandig een bidon gemengd met water en OTE Carbo Loader 2-3 uur van te voren te nemen. Voor verdere energiebehoeftes kan de Carbo Loader nog gemengd worden met een sport of energiedrank en tijdens de wedstrijd gedronken worden.

Meer informatie
Ingrediënten Neutraal Maltodextrine (gezuiverd en geproduceerd door de gedeeltelijke hydrolyse van een speciaal zetmeel)

Voedingswaarden per:100 gram 20 gram
Energie (kJ) 1658  332
Energie (kcal) 390 78
Vet 0.0 gram 0.0 gram
Waarvan verzadigd 0.0 gram 0.0 gram
Koolhydraten 95.0 gram 19.0 gram
Waarvan suiker 3.9 gram 0.8 gram
Vezels 0.0 gram 0.0 gram
Eiwitten 0.0 gram 0.0 gram
Zout 0.0 gram 0.0 gram
Meer informatie
Smaak Neutraal
Inhoud 1000 gram
Sportmoment Tijdens het sporten, Na het sporten
Ingrediënten tabblad Maltodextrine (gezuiverd en geproduceerd door de gedeeltelijke hydrolyse van een speciaal zetmeel)
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:OTE Carbo Booster