OTE Beta Alanine

250 gram
  • Gefocust op explosieve sporten
  • Stelt vermoeidheid en spier verzuring uit
  • Helpt om prestaties te verbeteren
€ 28,99
Op voorraad
SKU
OTE 2048

OTE Beta Aline helpt om de spier carnosine aan te maken. Dit zorgt uiteindelijk voor een buffer tijdens intense trainingen. Een verhoogde spier carnosine helpt om vermoeidheid uit te stelen tijdens lange cardio momenten, maar het zal ook helpen om meer gewichten te tillen en de totale uitkomst van de workout verbeteren.

Gemaakt voor explosieve sporten

Beta Aline supplementen zijn vooral gefocust op explosieve sporten zoals sprinten en gewichtheffen. Bij deze sporten vraag je veel van je spieren en zal er snel spierverzuring ontstaan. Om deze verzuring uit te stellen en over het algemeen een krachtiger gevoel te krijgen helpen de OTE Beta Aline supplementen zowel de ervaren als de beginnende explosief sporter.

Tijdens het eten

Het is aan te raden om 2-5 gram Beta Aline over 1 dag te nemen. Verdeel deze 2-5 gram over 2 porties gepaard met een maaltijd voor de beste resultaten.

Optimale prestatie

Dankzij de ondersteuning van de spier carnosine zullen explosieve sporters snel verschil merken na gebruik van de OTE Beta Aline. Gebruik van deze supplementen staat bijvoorbeeld bij aan krachtigere en meer intense workouts, maar zal ook meer energie aan sprinters geven om nog krachtigere en sprints te zetten. Dankzij deze effecten zijn de supplementen gewild bij ervaren sporters, maar ook voor de beginnende sporter zullen de supplementen bij staan aan een snellere verbetering van je resultaten en prestaties.

Pure Beta Aline

In dit supplement zitten geen kunstmatige zoet of kleurstoffen en bestaat uit pure Beta Aline. Hierdoor is het supplement goed in te nemen en past het in vrijwel ieder dieet en bij vrijwel elke maaltijd.

Hoe te gebruiken

Neem per dag 2-5 gram van de Beta Aline Supplementen verdeeld over 2 porties. Paar de porties met maaltijden voor de beste resultaten.

Pure Beta Alanine
Meer informatie
Smaak Nee
Inhoud 250 gram
Sportmoment Voor het sporten, Na het sporten
Ingredienten Beta alanine
Ingrediënten tabblad Pure Beta Alanine
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:OTE Beta Alanine