Maxim Totale Hydratatie Bruistabletten

100 gram
  • Snelle hydratatie
  • Optimaliseert prestatie
  • Stelt vermoeidheid uit
€ 6,40
Op voorraad
SKU
con-MAX1656

De Maxim Totale Hydratatie met sinaasappel smaak is een bruistablet dat verschillende maltodextrine, mineralen en koolhydraten bevat. Omdat je tijdens het inspannen veel energie verbrand en aanzienlijk veel vloeistoffen verliest dankzij transpiratie kan dehydratie ontstaan. Om dit te voorkomen neem je tijdens zware inspanningen een Maxim Totale Hydratatie tablet om goed gehydrateerd te blijven.

Gemaakt voor de sporter

De hydratatie bruistabletten van Maxim zijn makkelijk oplosbaar in water en daardoor makkelijk mee te nemen en te gebruiken. Daarom zijn deze tabletten voor iedere sporter passend. Omdat de hydraterende werking van de tabletten vermoeidheid, kramp en hoofdpijn helpt te verminderen is deze drank bijna onmisbaar tijdens intense sportmomenten. 1 buisje van 100 gram bevat 10 tabletten. Dit is goed voor ongeveer 2.5 liter sportdrank. Hierdoor zijn de Maxim Totale Hydratatie tabletten bijvoorbeeld ideaal om in periodes van snel opvolgende trainingen te nemen.

Hydratatie tijdens het sporten

Tijdens het sporten verlies je veel vloeistoffen door zweten en versnelde ademhaling. Hierdoor ben je minder energiek en kost sporten meer moeite. Bij lichte dehydratie presteer je tot al wel 50% minder. Om dit te voorkomen is het verstandig om vlak voor en tijdens de inspanningen een bidon gemengd met water en het Maxim Bruistablet te drinken. Deze hypotone drank vult je reserves weer aan en helpt om je fitter en energieker te voelen zodat zelfs de zwaarste inspanningen makkelijker gaan.

Hypotone sportdrank

Na mengen met water vormen deze bruistabletten en hypotone dorstlesser. Een hypotone sportdrank bevat een ideale samenstelling van maltodextrine, fructose en mineralen die je lichaam nodig heeft om vloeistof en energielevels op peil te houden. Dankzij de hydraterende werking van deze drank verminder je de kans op kramp, hoofdpijn, vermoeidheid en oververhitting. Omdat de drank ook nog eens heel makkelijk gemaakt wordt zijn deze Maxim Total Hydratie Bruistabletten erg populair onder sporters.

Hoe te gebruiken

De hoeveelheid Maxim Total Hydratatie die je tijdens de inspanningen moet innemen is afhankelijk van de persoon, intensiteit en duur van de training en van de weersomstandigheden. Niettemin zijn de volgende richtlijnen van belang om de bruistabletten juist te gebruiken: Drink 200-500 ml net voor de inspanning om goed gehydrateerd te beginnen, daarna drink je 200 ml elke 15-20 minuten van de training om je vloeistofbalansen op peil te houden.

Meer informatie
Ingrediënten Sinaasappel

Dextrose, voedingszuur (citroenzuur), emulgator (sorbitol (uit tarwe en maïs)), fructose, cikoriawortelvezels (inuline), mineralen (natriumcarbonaat, kaliumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, natriumchloride), aardappelzetmeel, aroma('s), maltodextrine (uit tarwe), zoetstof (sucralose), kleurstoffen (rode biet, riboflavine).

Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 1442kJ (345 Kcal) 
Vet: 0 gram 
Waarvan verzadigd: 0 gram 
Koolhydraten: 77 gram
Waarvan suiker: 66 gram
Eiwitten: 0 gram 
Zout: 3,7 gram
Kalium: 375 milligram (19% ADH) 
Magnesium: 185 milligram (49% ADH)
Meer informatie
Smaak Sinaasappel
Inhoud 100 gram
Sportmoment Tijdens het sporten
Ingrediënten tabblad

Dextrose, voedingszuur (citroenzuur), emulgator (sorbitol (uit tarwe en maïs)), fructose, cikoriawortelvezels (inuline), mineralen (natriumcarbonaat, kaliumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, natriumchloride), aardappelzetmeel, aroma('s), maltodextrine (uit tarwe), zoetstof (sucralose), kleurstoffen (rode biet, riboflavine).

Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Maxim Totale Hydratatie Bruistabletten