Maxim Power Gel Drink

160 ml per stuk
  • Makkelijk in te nemen
  • Ideaal voor duursporters
  • Langdurige energie
€ 2,99
Op voorraad
SKU
con-MAX2820
Verpakking: 1 stuk€2,99 per stuk
Verpakking: 24 stuks€2,99 per stuk

Maxim Power Gel Drink voorheen de Maxim Long Lasting Energy Drink

In combinatie met de wijziging van het design heeft de Maxim Long Lasting Energy Drink ook een naamswijziging doorgemaakt. Deze populaire kant-en-klare drink gel gaat nu door het leven als de Power Gel Drink. De geprezen beleving, smaak en werking blijven dus behouden!

De Maxim Power Gel Drink met citroen smaak geeft na inname langdurig energie vrij. Voor ruim 60 minuten blijf je de effecten van deze handige energiedrank voelen. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten in de Maxim Energiedrank creëer je dezelfde voordelen als een isotone gel en ontvang je evenveel energie als 1 à 2 energierepen of 3 bananen.

Essentieel tijdens het wielrennen of hardlopen

Voor duursporters zoals wielrennen of hardlopen bestaan de trainingen en wedstrijden uit zware uitputtingsslagen op het lichaam. Dit komt mede door de lange periodes van zware inspanningen en door de korte interval momenten. Om de vermoeidheid toch tegen te gaan helpt deze speciaal ontwikkelde energiedrank flink.

Fitter en energieker tijdens de wedstrijd

Dankzij de speciale combinatie van snelle en trage koolhydraten in deze Maxim Langdurige Energiedrank krijg je na inname zowel een directe energieboost als wel als een constante energietoevoer in het lichaam. Hierdoor raak je tijdens het trainen of gedurende de wedstrijd minder snel vermoeid, wat kan helpen om net het verschil tussen winst of verlies te maken.

Draagt bij aan prestatie verbetering

Om jezelf te trainen en klaar te maken voor de grote wedstrijd moet je jezelf elke dag tot het uiterste pushen. De Langdurige energiedrank van Maxim draagt hier aan bij. Na inname krijgt je lichaam genoeg energie binnen om voor ruim 60 minuten extra energiek door te sporten. Omdat je vermoeidheid uitgesteld wordt, is het makkelijker om je grenzen per keer te verleggen.

Boordevol koolhydraten

Wat de Maxim Langdurige Energiedrank zo efficiënt maakt is de unieke combinatie van snelle en trage koolhydraten. Deze mix zorgt ervoor dat de snelle koolhydraten snel in het lichaam opgenomen worden voor een directe energieboost. De trage koolhydraten zullen daarnaast gedurende 60 minuten geleidelijk door het lichaam opgenomen worden voor een constante energietoevoer. Hierdoor werkt de Maxim Langdurige Energiedrank efficiënter dan traditionele energiegellen en dranken die over het algemeen 20-30 minuten werken.

Hoe te gebruiken

Drink het pakje in één keer op vlak voor de wedstrijd of tijdens zware momenten om zo voor 60-90 minuten energie te krijgen.

Meer informatie
Ingrediënten Citroen Water, maltodextrine, isomaltulose * (11%), zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), antioxidant (ascorbinezuur)
Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 675 kJ/(160 Kcal)
Vet: 0 gram
Waarvan verzadigd: 0 gram
Koolhydraten: 38 gram
Waarvan suiker: 0 gram
Eiwitten: 0 gram
Zout: 0 gram
Vezels: 0 gram
Meer informatie
Smaak Citroen
Inhoud 160 ml per stuk
Sportmoment Voor het sporten, Tijdens het sporten
Ingrediënten tabblad Water, maltodextrine, isomaltulose * (11%), zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), antioxidant (ascorbinezuur)
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Maxim Power Gel Drink