Maxim Energiegel + Magnesium

100 gram per stuk
  • Snelle energie toevoer
  • Makkelijk in te nemen
  • Goed voor de spieren
€ 3,60
Op voorraad
SKU
con-MAX1878
Verpakking: 1 stuk€3,60 per stuk
Verpakking: 24 stuks€3,60 per stuk

Met de Maxim Energiegel wordt je lichaam weer voorzien van de juiste brandstoffen om door te blijven sporten. Tijdens het trainen raakt je koolhydraat voorraad erg snel uitgeput. Dit kan leiden tot een verlies in prestatievermogen van wel 50%. De Maxim energie gel vult je lichaam weer aan met koolhydraten zodat je lichaam weer vol energie zit.

Voor kracht en duursporters

Dankzij de toegevoegde magnesium in deze energiegel wordt er, naast de normale energieboost, meer energie aan je spieren geleverd en draagt de gel bij aan het goed tot stand houden van de verschillende spiergroepen. Dit is ideaal voor sporters die lange periodes van spieractiviteit hebben zoals krachsporters of verschillende duursporten zoals hardlopen en wielrennen.

Speciaal voor periodes met zware spieractiviteit

De Maxim Energiegel voorziet je lichaam van de juiste brandstoffen tijdens het sporten. Zo leveren de koolhydraten voldoende energie om langer door te gaan, maar staat ook de toegevoegde magnesium bij aan verbeterde spierfuncties om zo kramp en spierverzuring te voorkomen.

Het belang van magnesium

Voor duur en kracht sporters die vaak hun spieren onder zware spanning zetten is het van belang voldoende magnesium binnen te krijgen. Magnesium levert niet alleen energie aan de spieren maar ondersteunt ook alle spierfuncties zoals aanspannen en samentrekken. De combinatie van de koolhydraten en magnesium in de Maxim Energiegel dragen bij aan de perfectie energie mix om langer en minder spierverzuring door te blijven gaan.

De juiste mix van koolhydraten en magnesium

Deze gel bestaat uit een mix van koolhydraten en magnesium om met meer energie langer door te kunnen sporten. Doordat de koolhydraten snel door het lichaam worden opgenomen en het magnesium direct naar de spiergroepen wordt geleverd zal het vermoeidheidsgevoel langer uitblijven.

Hoe te gebruiken

Deze gel levert voor ongeveer 20 minuten energie, neem daarom vlak voor of tijdens de zware inspanning de gel om zo op het juiste moment een energieboost te ontvangen. Aan te raden is om na inname van de gel deze weg te werken met 2-3 slokken water of sportdrank.

Meer informatie
Ingrediënten Aardbei Maltodextrine (43%), fructose (20%), water, magnesiumcitraat, vitamines (thiamine (B1), niacine, pantotheenzuur, B6, biotine, B12, C, E) aroma, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).
Voedingswaarden per 100 gram

Energie:

1046kJ (250 Kcal) 
Vet:  0 gram
Waarvan Verzadigd: 0 gram
Koolhydraten:  63 gram
Waarvan suiker: 20 gram
Eiwitten: 0 gram
Zout: 0 gram
Vezels: 0 gram
Magnesium:  75 milligram (20% ADH)
Thiamine: 0,33 milligram (30% ADH)
Niacine: 4,8 milligram (30% ADH)
Vitamine B6: 0,42 milligram (30% ADH)
Biotine: 15 microgram (30% ADH)
Vitamine B12: 0,75 microgram (30% ADH)
Vitamine C: 24 milligram (30% ADH)
Vitamine E 24 milligram (30% ADH)
Panthotheenzuur: 1,8 milligram (30% ADH)
Meer informatie
Smaak Aardbei
Inhoud 100 gram per stuk
Sportmoment Voor het sporten, Tijdens het sporten
Ingrediënten tabblad Maltodextrine (43%), fructose (20%), water, magnesiumcitraat, vitamines (thiamine (B1), niacine, pantotheenzuur, B6, biotine, B12, C, E) aroma, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Maxim Energiegel + Magnesium