Maxim Energiegel + Cafeïne

100 gram per stuk
  • Geeft extra energie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Ideaal voor de meeste sporten
€ 3,60
Op voorraad
SKU
con-MAX1854
Verpakking: 1 stuk€3,60 per stuk
Verpakking: 24 stuks€3,60 per stuk

Om tijdens het sporten goed te presteren is het belangrijk dat je energie niveau op peil blijft. Dit kan door tijdens het sporten een energiegel in te nemen. De Maxim energiegel met cafeïne vult je koolhydraten aan en geeft je een snelle energie boost.

Energie voor duursport

Energiegels zijn erg populair onder duursporters, en de effecten van de toegevoegde cafeïne staan bij aan een extra energievrijlating. Hierdoor stel je het vermoeidheidsgevoel uit en blijf je langer doorsporten. Natuurlijk ideaal voor sporters die lange periodes van zware inspanningen met weinig inval periodes hebben.

Helpt tijdens lange en zware sport periodes

Tijdens lange periodes van constante inspanningen raken je reserves, met name de koolhydraat reserves, snel leeg. Hierdoor krijg je sneller een vermoeid gevoel. Om dit te voorkomen gebruik je tijdens momenten van hevige inspanningen de Maxim Energiegel met cafeïne. Deze gel levert voldoende koolhydraten om tijdens zware periodes gedurende het sporten weer genoeg energie te hebben.

Cafeïne en sporten

Niet alleen helpt cafeïne bij het verkrijgen van meer energie om langer door te sporten. Het staat ook bij aan vetverbranding. De combinatie van extra energie en de verbranding van vet zorgt er voor dat je langer doorsport. Dit komt mede dankzij de vele extra koolhydraten in de gel, maar ook omdat je lichaamsvet omgezet wordt in energie. Dankzij deze ideale sport mix lukt het je om makkelijker grenzen te verleggen en langer door te trainen.

Deze speciaal ontwikkelde Maxim Energiegel bestaat uit cafeïne delen, vitamines en 63 gram koolhydraten. Deze combinatie van voedingswaarden staan bij aan het verbeteren van prestaties en het uitstellen van vermoeidheid.

Hoe te gebruiken

Deze Maxim Energie gel bevat drie porties en kan daarom goed tijdens de training verdeelt worden. Neem 1/3 van de gel wanneer je aan de training begint. 1/3 halverwege de training of wanneer vermoeidheid optreedt, en 1/3 op driekwart van je trainging om de mees efficiënte werking van de gel te voelen.

Meer informatie
Ingrediënten Sinaasappel Maltodextrine (43%), fructose (20%), water, vitamines (B1, niacine, pantotheenzuur, B6, biotine, B12, C, E), guaranazaadextract (0,16%), cafeïnecitraat (0,12%), aroma, voedingszuur (citroenzuur E330), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).
Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 1046kJ (250 Kcal)
Vet: 0 gram
Waarvan verzadigd: 0 gram
Koolhydraten 63 gram
Waarvan suiker: 20 gram
Vezels: 0 gram
Eiwitten: 0 gram
Zout: 0 gram
niacine: 4,8 milligram (30% ADH)
Pantotheenzuur: 1,8 milligram (30% ADH)
Biotine: 15 microgram (30% ADH)
thiamine (B1): 0,33 milligram (30% ADH)
Vitamine C: 24 milligram (30% ADH
Vitamine E: 3,6 milligram (30% ADH)
Vitamine B12: 0,75 microgram (30% ADH)
Meer informatie
Smaak Sinaasappel
Inhoud 100 gram per stuk
Sportmoment Voor het sporten, Tijdens het sporten
Ingrediënten tabblad Maltodextrine (43%), fructose (20%), water, vitamines (B1, niacine, pantotheenzuur, B6, biotine, B12, C, E), guaranazaadextract (0,16%), cafeïnecitraat (0,12%), aroma, voedingszuur (citroenzuur E330), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Maxim Energiegel + Cafeïne