Maxim Carbo Loader

500 gram
  • Bevat vitamine C: 41 milligram. (50% ADH)
  • 95% koolhydraten
  • Goed te combineren met Maxim Sportdranken
€ 13,75
Op voorraad
SKU
con-MAX1540

De Maxim Carbo Loader bestaat uit 500 gram makkelijk oplosbaar poeder dat voornamelijk koolhydraten bevat. (95% koolhydraten, waarvan 6,7% suikers). Deze carbo loader is vooral bedoeld om de koolhydraat voorraden in de spieren te optimaliseren. Zodat zelfs de zwaarste inspanningen met minder moeite volbracht worden.

Ideaal voor duursporters

De Maxim Carbo Loader is ideaal voor hoge intensiteit duursporten zoals wielrennen, triatlons en marathons. Dankzij de verhoogde koolhydraten in je lichaam heb je meer energie om langer en met vollere intensiteit zware activiteiten te volbrengen. Dankzij de extra energietoevoer in je lichaam merk je dat je minder snel moe wordt en makkelijker door blijft gaan.

Wedstrijddag

Om de werking van de Maxim Carbo Loader optimaal te voelen is het verstandig om 1 dag voor de wedstrijd de carbo loader in te nemen. Op de wedstrijddag zelf neem je de drank 2 tot 3 uur voor de inspanningen om zo de beste werking op het juiste moment te krijgen.

Efficiëntere werking

De Maxim Carbo Loader heeft een efficiëntere, langdurige en meer intensere werking dan de meeste energie en hydratatie dranken. Hierdoor heeft het een betere werking tijdens duursporten met weinig interval momenten.

Voldoende energie

De Maxim Carbo Loader is een energiedrank die jouw koolhydraat reserves verhogen en voldoende energie leveren voor zelfs de meest intense sport momenten. De carbo loader helpt sporters om zonder veel meer te hoeven eten toch voldoende energie voor zware trainingen en wedstrijden te hebben. De carbo loader bestaat voor 95% uit koolhydraten waarvan 6,7% suikers. Verder bevat de drank vitamine C en vitamine B1

Hoe te gebruiken

Maxim Carbo Loader kan worden toegevoegd aan koude dranken zonder koolzuur zoals; melk, vruchtensap en water. Of aan warme dranken zoals koffie en thee. Dankzij de neutrale smaak van deze carbo loader is het zelfs mogelijk om het energie poeder aan pap, yoghurt of pastasausen toe te voegen en zo een dubbele hoeveelheid koolhydraten binnen te krijgen. Daarnaast kan deze carbo loader ook heel goed aan andere Maxim Sportdranken toegevoegd worden. Gebruik 1 schepje per 250 ml en/of 1 schepje per maaltijd. Eén portie levert evenveel koolhydraten als 5 sneetjes brood, 440 gram gekookte pasta of 3 grote aardappels.

Meer informatie
Ingrediënten Neutraal

Maltodextrine, ascorbinezuur (vitamine C), thiamine (vitamine B1).

Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 1613kJ (380 Kcal)
Vet: 0 gram
Waarvan verzadigd: 0 gram
Koolhydraten: 95 gram
Waarvan suiker: 7 gram
Eiwitten: 0 gram
Zout: 0 gram
Vezels: 0 gram
Vitamine C: 41 milligram (50% ADH)
Thiamine: 0,6 milligram (55% ADH)
Meer informatie
Smaak Neutraal
Inhoud 500 gram
Sportmoment Voor het sporten, Tijdens het sporten
Ingrediënten tabblad

Maltodextrine, ascorbinezuur (vitamine C), thiamine (vitamine B1).

Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Maxim Carbo Loader