Sportvoeding voor hockeyers

Tijdens een intense hockeywedstrijd ben je in totaal 70 minuten lang hard aan het rennen, heb je veel fysiek contact en moet je zeer gefocust zijn. Hierdoor test je je lichaam en zal je vrij snel een vermoeid gevoel krijgen. Om dit vervelende gevoel langer uit te stellen gebruik je energie verrijkende sportvoeding. Deze voeding helpt je niet alleen de vermoeidheid tegen te gaan, maar staat ook nog eens bij aan een verhoogde focus. Daarnaast is deze voeding ook nog eens heel makkelijk vlak voor of tijdens de wedstrijd in te nemen zodat je op ieder moment er weer vol tegenaan kan.

Voor, tijdens en na het hockeyen

Om er voor te zorgen dat je zowel voor, tijdens en na je training een goed, krachtig en energiek gevoel hebt hebben we voor de hockeyspelers een top 3 van sportvoeding producten gemaakt. Deze producten zullen dankzij de hydraterende, energie gevende, en herstellende werking jou tijdens het hockeyen weer optimaal laten presteren.

Bekijk alle producten

Onze top 3

Voor iedere hockeyspeler.

 1. Rating:
  0%
  Maxim Energiegel
  € 3,60

Samengesteld voor jou

Iedere hockeyer heeft wel een andere positie, doel en verband in het team. Daarom hebben we bij Onlinesportvoeding een ruime keuze uit combi pakketten gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld speciale hydratatie pakketten om zo gehydrateerd mogelijk te blijven, maar bieden we ook energie verrijkende pakketten, herstel pakketten of een combinatie van alle drie aan. Zo is er voor iedere hockeyer de perfecte sportvoeding combinatie om de held van het veld te worden.

Bekijk alle combi pakketten

combi pakketten voor hockeyers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor het hele team

Omdat hockey een teamsport is wordt het natuurlijk belangrijk om met zijn allen op hetzelfde niveau te blijven. Daarom bieden we hier grootverpakkingen aan van al de verschillende soorten sportvoeding voor hockey. Hierdoor is het hele team voorzien van de juiste hoeveelheid sportvoeding om zo met zijn allen de gehele kwaliteiten van het team te verbeteren.

Bekijk alle accessoires

Wat extra's

Waardoor iedereen beter presteert.

 1. Rating:
  0%
  Maxim Sportdrank
  € 14,95
 2. Rating:
  0%
  Squeezy Bidon - 750 ml
  € 2,99

Hockey

Tijdens een intense Hockey wedstrijd ben je in totaal 70 minuten lang hard aan het rennen, heb je veel fysiek contact en moet je zeer gefocust zijn. Hierdoor test je je lichaam en zal je vrij snel een vermoeid effect krijgen. Om dit gevoel langer uit te stellen gebruik je energie verrijkende sportvoeding. Deze voeding helpt je niet alleen het vermoeide gevoel uit te stellen maar staat ook nog eens bij aan een verhoogde focus. Daarnaast is deze voeding ook nog eens heel makkelijk vlak voor of tijdens de wedstrijd in te nemen zodat je op ieder moment er weer vol tegen aan kan. Om er voor te zorgen dat je zowel voor, tijdens en na je training een goed, krachtig en energiek gevoel hebt hebben we voor de hockeyspelers een top 3 van sportvoeding producten gemaakt. Deze producten zullen dankzij de hydraterende, energie gevende, en herstellende werking jou tijdens het hockeyen weer optimaal laten presteren. TOP 5 Iedere hockeyer heeft wel een andere positie, doel en verband in het team. Daarom hebben we bij Onlinesportvoeding een ruime keuze uit combi pakketten gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld speciale hydratatie pakketten om zo gehydrateerd mogelijk te blijven, maar bieden we ook energie verrijkende pakketten, herstel pakketten of een combinatie van alle drie aan. Zo is er voor iedere hockeyer de perfecte sportvoedingscombinatie om de held van het veld te worden. Omdat hockey een teamsport is wordt het natuurlijk belangrijk om met zijn allen op hetzelfde niveau te blijven. Daarom bieden we hier grootverpakkingen aan van alle verschillende soorten sportvoeding voor hockey. Hierdoor is het hele team voorzien van de juiste hoeveelheid sportvoeding om zo met zijn allen de gehele kwaliteiten van het team te verbeteren. COMBI en CAT